Fotograf Sandra Edin

Fotograf Sandra Edin

Född 1988, uppvuxen i de trollska norrländska skogarna i Örnsköldsvik.
Älskar kreativitet och utmaningar. Målar gärna och skriver även poesi. Mitt fotointresse började redan som 7-åring. Det var sommar, det var min födelsedag, min far hade köpt mig en analog kamera med filmrulle i present. Sedan den dagen har jag övat och övat. Följt med min fotogalna pappa runt i skogen, på resor, fotat svanar i mängder.

Natur/landskapsfoto fastnade jag för först. I dagens läge älskar jag naturligtvis att fånga känslor. Att ha förmågan att se känslor och kunna fånga dem som vackra ögonblick på bild är något jag har tagit vara på. Jag är en kärleksnörd uti fingerspetsarna (tack kära mor för den gåvan ) och får alltid fjärilar i magen av att se två människor brinna för varandra. Så enkelt, så naturligt och alldeles underbart. Att jag får äran att föreviga detta är jag evigt tacksam över. Föreviga detta ihop med naturens skönhet är helt klart en jackpot!

Jag har bott och jobbat på Nya Zeeland i 8 månader – 2014-15. På min lediga tid fick kameran följa med landet runt. Jag fullkomligt älskar det landet. En del av mig stannade där. Jag är en tvättäkta naturälskare och vad passade då inte bättre än att åka till en av jordens underverk. Jag skulle lätt kunna sova under bar himmel bara för att komma nära ljuden, bergen, porlande bäckar, djuren, fågelkvittret.

Jag har hoppat en av världens högsta bungyjumps, 134 m mellan två bergstoppar.
Att träffa nya människor och dela erfarenheter är väldigt intressant. Jag är nyfiken och vill hela tiden utvecklas mot nya mål och drömmar. Ingenting är omöjligt! De ä ba å åk! – Som Ingemar Stenmark en gång sa, en inbiten envis, norrlänning!

”Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever.. it remembers little things, long after you have forgotten everything.” Aaron Siskind

Kontakt

  • Om ni inte fått svar inom 2 dagar, kontrollera skräpposten så att ert svar inte hamnat där.